Alyona Alyona зняла на Балі новий кліп

Alyona Alyona зняла на Балі новий кліп

Реперка Alyona Alyona презентувала сингл "Тихо, діти сплять", що увійде до нового альбому, який було записано на Балі. У кліпі на нову пісню піднімаються гостро соціальні теми, зокрема стан екології та права дитини. Назвою пісні став напис на нічному клубі.

0:00 0:00
10
1x

"Ця фраза завжди була в моїй голові. Але, коли я прочитала цей напис поруч з нічним клубом, він для мене став таким символічним, типу, в ньому було стільки енергії вкладено, що все, я просто записалася, і думаю – "так, я теж напишу трек "Тихо! Діти сплять!". По-любому, якесь одне слово з часом приходить краще. Ну, одне на рядок може, а може не прийти. А так, перша думка – вона ж істина", – розповіла Alyona Alyona.

Під час створення пісень нового альбому, реліз якого відбудеться восени, Alyona Alyona використовувала нотатки, що були створені, коли зовсім не було вільного часу

"Заготовки у мене ж були, бо вони накопичуються, я ж багато подорожую. Десь якісь ідеї до треків мені приходили, але можливості творити не було. Місяцями, я б сказала. Я собі десь у нотатничок тан-тан-тан. Загалом, там якийсь сюжет чи куплет, чи щось глобальне, не приходить. Приходить якийсь рядок, з якого ти розвиваєш все, можливо, якась ідея. Якщо раніше до мене приходили якісь умозаключення, то зараз приходить відразу назва треку. Тема така тотальна, гоп!", – каже Alyona Alyona.    

ФОТО: Скріншот youtube Alyona Alyona