Фестиваль "Бандерштат" відбудеться онлайн

Фестиваль "Бандерштат" відбудеться онлайн

Фестиваль "Бандерштат" вперше за чотирнадцять років існування відбудеться не в Луцьку.

0:00 0:00
10
1x

Через пандемію коронавірусі, всі події "Бандерштату" транслюватимуться онлайн 7-9 серпня з Києва.

Завдяки співпраці з Українським Культурним Фондом, фестиваль представить музичну і літературну програми та традиційні гутірки.

"В зв'язку із коронавірусом, "Бандерштат", само собою, шукав нові способи реалізації. Так, як ми виграли грант від Українського Культурного Фонду, з їхнього боку перед нами були поставлені умови, що, якщо ми хочемо фінансування, повинні перейти на діджитал-платформу. Ми з колегами вирішили, що не варто втрачати фінансування, і головне - переривати чотирнадцятирічну традицію фестивалю, ми вирішили, все ж таки, зробити його онлайн. Що це означає? Це означає, що 8-9 серпня в Києві, в одному з павільйонів знімальних, ми зберемо вісім хороших українських гуртів і транслюватимемо онлайн їхні виступи. Будуть ведучі, будуть різні інтерактиви, вдень будуть гутірки. Де це буде транслюватися - ми за кілька днів розкажемо докладно. Щодо гуртів, то це будуть - "Без обмежень""O'Torvald", "Karna""Тартак" з новим вокалістом, "Фіолет", і ще кілька гуртів, які я не можу назвати, бо забувся. Всі квитки, які наші відвідувачі купили на 2020 рік, автоматично переносяться на 2021. Ми плекаємо надію і віримо, що в 2021-му п'ятнадцятий ювілейний фестиваль відбудеться в реальному режимі й форматі", - розповів арт-директор фестивалю "Бандерштат" Сергій Мартинюк в ефірі "Радіо Промінь"
Розлого про програму цьогорічного фестивалю "Бандерштат", новації та особливості, Сергій Мартинюк розповість 3 липня в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. Початок о 19:0.