"Без Обмежень" вирушають у безпечний автотур Україною

"Без Обмежень" вирушають у безпечний автотур Україною

28 червня виступом у Тернополі група “Без Обмежень” розпочне безпечний автотур Україною.

0:00 0:00
10
1x

Наразі анонсуються 9 виступів у Тернополі, Рівному, Хмельницькому, Вінниці, Черкасах, Харкові, Полтаві, Запоріжжі та Сумах.

Глядачі переглядатимуть концерти туру "БАК" зі своїх авто. Як тільки закінчиться карантин "Без Обмежень" поновлять тур на підтримку альбому "Мільярди" та оприлюднять нові дати його проведення.

"Всі концерти туру “Мільярди" обов'язково відбудуться, як тільки Міністерство охорони здоров'я України дозволить проводити концерти в закритих приміщеннях, в так званих "сидячих" залах. А поки, ми пропонуємо відвідати тур гурту "Без обмежень", який називається БАК - це Безпечний Автомобільний Концерт - єдиний формат концертів, наразі, який дозволено за правилами каратину. Глядачі будуть знаходитися в своїх автомобілях, можна буде відкрити вікна, і насолоджуватися з вікон, або через радіоприймачі автомобілів. А якщо карантин взагалі буде скасовано, то можна буде підійти ближче до сцени і нас там буде тисяча, або більше людей, і ми будемо фанитися  у величезній фан-зоні прямо під сценою, на якій буде гурт "Без обмежень". Це універсальний концерт, якому не страшні - ні погода, ні, насправді, карантин", - розповів фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".  

Специфіка безпечних авто-концертів в тому, що глядачі дивляться концерт зі своїх авто і купують квитки на транспортні засоби. Перший такий концерт відбувся 29 травня у Луцьку, після чого "Без Обмежень" дати серію таких концертів у великих містах України.

"Квитки на авто-концерти купуються не на людей, а на автомобіль, в якому дозволено перебувати двом дорослим і двом-трьом дітям до дванадцяти років. Якщо ви не хочете їхати з дітьми, а хочете, щоб з вами була компанія з чотирьох людей, то можна докупити "доросле" місце. І є така можливість - приїхати компанією з чотирьох людей на цей концерт. Зверніть, будь ласка, увагу, коли будете купувати квиточок - легкові автомобілі окремо, кросовери, буси - окремо. Звертаюся до хейтерів, до всіх тих двох хейтерів, які пишуть, що це незручний, або некомфортний, або якийсь "странний" формат - ви подивіться відео, як це було, і ви переконаєтеся, що все круто. А найкраще, купіть собі квиточок, візьміть свою кохану дівчину, приїздіть до нас і отримайте задоволення", - каже Сергій Танчинець.