Марія Бурмака відсвяткувала ювілей прем'єрою пісні "Лінія"

Марія Бурмака відсвяткувала ювілей прем'єрою пісні "Лінія"

16 червня Народній артистці України Марії Бурмаці виповнилося 50 років. На свій ювілей вона презентувала на цифрових музичних платформах кліп і пісню “Лінія”.

"Пісня "Лінія", вона вже була написана якийсь час тому, але вона не була записана. Ми її грали на концертах з групою Gypsy Lyre, з якою я виступаю. І якось я сказала Гені Бондарю: "Давай запишемо пісню "Лінія". Вона дійсно така яскрава, а тим більше – про червоні лінії восени минулого року говорили практично всі. Якщо пошукати слово "червона лінія", то на день можна було у різних контекстах його почути безліч разів. І я напівжартома кажу, давай запишемо. І от раптом у квітні місяці під час карантину Гена Бондар сказав мені, що зробив цю пісню. Я її послухала, і зрозуміла, що це зовсім інакше, вона звучить дуже сучасно. Сама пісня, "Ця тонка червона лінія" – це начебто якийсь рубіж-не рубіж, те, що йде зі мною усе моє життя”, - розповіла Марія Бурмака в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

 

Пісню "Лінія" можна не тільки послухати, а також переглянути кліп на неї.

“Була ідея відзняти кліп, де були би фотографії різних років моєї творчої кар’єри, і найбільш яскраві фрагменти відео, це кліпи і там навіть є раритетні історичні відео 1989-го року, вийшло дуже зворушливо. Коли я перебирала свої архіви, я і сміялася, і плакала, тому що там є і дитячі фотографії, там є мої батьки, там є фото моїх бабусь і дідусів, там є фрагменти кліпів. Я змінювалася і зовні, і внутрішньо. Але що найголовніше – у мене абсолютно є відчуття, що найцікавіше зі мною ще станеться попереду. Можливо, це такий гімн життю, тому що там є такі слова, що "поки ми йдем, збиваючи ноги в кров, до того часу ти і я, ми віримо в любов", - розповіла Марія Бурмака.