"Після карантину" — новий проєкт Наталії Соколенко на UA: Українське радіо

"Після карантину" — новий проєкт Наталії Соколенко на UA: Українське радіо

На першому каналі Суспільного радіо UA: Українське радіо стартує новий проєкт "Після карантину". Разом із ведучою Наталею Соколенко гості ефіру моделюватимуть найближче майбутнє країни — як зміниться життя українців, коли поширення COVID-19 вдасться зупинити.

0:00 0:00
10
1x

Прем'єра токшоу "Після карантину" відбудеться в ефірі UA: Українське радіо у вівторок, 31 березня. Початок о 19:10.

"Епідемія коронавірусу вплинула на всі сфери нашого життя. І коли ми вийдемо з карантину, то побачимо, що живемо в нових реаліях. У проєкті "Після карантину" разом зі слухачами ми готуватимемося до того, як зміниться медицина. Як зміниться ринок праці. Які професії стануть актуальними, а які ні. Як зміняться архітектура й громадський транспорт. Також ітиметься про гроші та економіку. І, звісно, про те, як зміниться наш побут", — анонсує Наталія Соколенко.

У першому випуску "Після карантину" говоритимуть про медичну галузь. Гість ефіру — заступник міністра охорони здоров'я 2016–2019 років Олександр Лінчевський. Тема — нові технології та препарати, які з'являться в українській медицині у зв'язку з епідемією COVID-19.

"У медицину спрямують великі інвестиції. Але ми всі спостерігали, як наближеним до влади намагалися створити кращі умови — окремі палати зі зручними комунікаціями, ніж звичайним українцям. Тож кому будуть доступні оті нові технології, ліки й вакцини? Тільки багатіям? Багатіям і середньому класові? Чи всім? Ну й глобально — чи мешканці всіх країн отримають доступ до цих препаратів і технологій?" — коментує ведуча проєкту "На карантині".

Під час прямого ефіру слухачі можуть поставити свої запитання. Телефон студійного вайберу (097) 107-107-9.