Група QARPA висміяла стереотипи про жінок у новій пісні

Група QARPA висміяла стереотипи про жінок у новій пісні

8 березня група QARPA оприлюднить на цифрових музичних платформах нову пісню, "Баби ─ круті чуваки", якою висміює сталі стереотипи про жінок.

0:00 0:00
10
1x

"Ідея в тому, що баби ─ круті чуваки, і вся ця думка про те, що історію творили мужчини ─ вона є далеко не абсолютною аксіомою, вона є некоректною, і кожна дівчинка зараз має розуміти, що світ буде таким, яким вона його створить, що в неї є право на свої мрії, на свої бажання, і їй не треба щось робити тільки тому, що "ти же дєвочка". Над треком працювала вся група. Кожен трошечки вносив якихось своїх ідей. І в певний час ми застопорилися над третьою частиною, а потім прийшла наша красива Женя Смолянинова і красиво зіграла все на віолончелі", ─  розповіла вокалістка гурту QARPA Ірена Карпа в ефірі "Радіо Промінь".

 

Невдовзі на пісню "Баби круті чуваки" має з'явитися кліп. До того ж, група QARPA активізувала роботу над записом матеріалу нового альбому.

"Не думайте, що це ми ліниві задниці. Насправді, ми працювали весь цей час, не дивлячись на те, що я живу дуже далеко, аж у Парижі, але приїжджаю часто: не тільки привести сиру і вина, а ще й позаписувати музику. Зараз ми вже представляємо пісню "Баби  круті чуваки", і у Парижі ведеться робота над кліпом до неї. Знімає кліп Діана Рудиченко. У нас уже є інший сингл. Зараз його відкривати ми ще не будемо. Поки що ми підбираємо якісь підсумки моєї довгої відсутності. Тепер я більш вільна і можу частіше бачитися із гуртом. У нас ще є окремі проекти, і є проект Артура Данієляна, де я просто є у фічирингу. Я думаю, що дуже скоро ви зможете все це почути і навіть побачити, тому що ми знімаємо ще й відосіки. Якщо ви пошаритеся десь у мережі, то обов'язково на них натрапите", ─  розповіла Ірена Карпа.

 

Ексклюзивна радіо-прем'єра пісні "Баби круті чуваки" відбудеться 6 березня о 19:00 у шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

 

Фото: facebook.com/karpa.karpa.7