Go_A готують до презентації офіційну версію конкурсної пісні для Євробачення

 Go_A готують до презентації офіційну версію конкурсної пісні для Євробачення

Офіційна версія пісні "Solovey" учасника Євробачення від України групи Go_A буде презентована у березні.

0:00 0:00
10
1x

Наразі музиканти її фіналізують у співпраці з музичним продюсером Національного відбору, композитором Русланом Квінтою.

"Ви вже чули пісню "Solovey" в тому вигляді, в якому вона зараз є, але хочу сказати, що це не фінальна версія пісні. Суто для конкурсу Євробачення ми ще будемо трішечки її доробляти з музичної точки зору, бо музичний продюсер українського Нацвідбору Руслан Квінта запропонував нам допомогу в фіналізації пісні. Ми обов'язково цим скористаємося, тому що ми знаємо про його високий професіоналізм. І фінальна версія нашої пісні "Solovey" буде в мережі вже в березні, — розповів музикант групи Go_A Тарас Шевченко в ефірі "Радіо Промінь".

Вперше артист-учасник Євробачення від України не буде перекладати конкурсну пісню англійською.

"Текст пісні "Solovey" залишиться в тому вигляді, в якому він є зараз, тобто українською мовою. Ми не будемо перекладати її англійською. Насамперед, коли ми йшли на український Нацвідбір, ми дуже хотіли заспівати саме українською мовою. І зараз ми, насправді, дуже-дуже-дуже раді, що на Євробаченні, у Європі, люди, нарешті, почують пісню українською і будуть знати, що українська мова є, і вона дуже красива", — розповів Тарас Шевченко. 

Цього року всі витрати по участі конкурсанта від України на Євробачення бере на себе Національна Суспільна Телерадіокомпанія України. 

Наразі НСТУ створила команду, яка займатиметься підготовкою конкурсного шоу, зйомками кліпу, участю в офіційних препаті та заходах Євробачення.

"Насправді, ми просто  у захваті від того, що з нами зараз відбувається. Це дуже круто. Можна сказати, що ми на це чекали усі сім років, що існує гурт. Але, з іншого боку, усе це дуже складно, дуже виснажливо. Але ми готові до цього. Ми дуже вдячні такій наданій можливості", — поділився враженнями Тарас Шевченко.