"Не так часто доводиться читати гарні сценарії" – Ірма Вітовська про фільм "Мої думки тихі"

"Не так часто доводиться читати гарні сценарії" – Ірма Вітовська про фільм "Мої думки тихі"

Акторка Ірма Вітовська розповіла в ефірі Радіо Промінь про стрічку Антоніо Лукіча "Мої думки тихі", яка вийде в український прокат 16 січня.

"Мені принесли сценарій, я прочитала сценарій, була абсолютно зворушена, тому що не так часто доводиться читати хороші сценарії. Ми в Україні ще ростемо у плані сценарної майстерності, тому що раніше кіно не було так затребувано, – поділилась акторка. – Антоніо (Лукіч, режисер фільму – ред.) сказав, що він писав сценарій просто на мене, відчуваючи мій голос, і не бачив інших мам. І це зобов’язує – в Україні не так часто пишуть під тебе, конкретного артиста, сценарії. Це лоскоче моє самолюбство".

Цей фільм – це водночас і ризик, говорить Ірма Вітовська, адже від є одночасним дебютом для багатьох людей, які створюють стрічку "Мої думки тихі".

"Дебют п’яти людей в кіно – саме тих важливих людей, які ведуть цей корабель у кіно: режисер, оператор, художник, продюсерська команда і мій головний партнер. Я думаю, українці подивуються, що у нас такий голосний дебют і всі спрацювали, – зазначила акторка. – Секрет цього фільму в тому, що він народжений у тих людей, кому це крутить і болить. Я вважаю, що треба знімати ту історію, яка вас розриває. І він (Антоніо Лукіч – ред.) це зробив. Саме тому і вийшло".

Раніше режисер фільму Антоніо Лукіч розповів про історію створення "першого українського фільму про високу людину".

У зв’язку з проривом тепломережі поблизу ТРЦ Ocean Plaza, де сьогодні мала відбутися прем’єра фільму "Мої думки тихі", організатори перенесли її до кінотеатру "Київська Русь". Вона відбудеться о 19:00. Усі, хто придбав квитки на показ у Сінема Сіті, зможуть потрапити за ними на показ у "Київській Русі", повідомляють організатори на офіційній сторінці фільму у соцмережах.