Kozak System та Оксана Муха оприлюднили другу спільну пісню

Kozak System та Оксана Муха оприлюднили другу спільну пісню

У групи Kozak System та Оксани Мухи з'явилася друга спільна пісня “Я відчуваю тебе”. Її саундпродюсером виступив клавішник групи “Океан Ельзи” Мілош Єліч.

0:00 0:00
10
1x

“Пісня “Я відчуваю тебе” надзвичайно емоційна. Її зміст торкнеться серця кожного, адже ми всі в житті пережили те, про що пісня говорить. Особливим в ній є те, що ми з Іваном Леньо дуже гармонійно зійшлися в дуеті. Не завжди виконавцям таланить так відчути один одного. Я дуже радію з цього і дуже радію, що пісня нарешті живе, нарешті вона пішла в люди. Бажаю приємного прослуховування і, сподіваюся, що вона буде тою піснею, яка буде спонукати людей задуматись, що не можна витрачати час на марне. Любіть сьогодні. Живіть сьогодні”, — розповіла Оксана Муха в ефірі чарту “Селекція” на “Радіо Промінь”. 

Разом із піснею було презентовано відео живого виконання треку “Я відчуваю тебе”, що відбулося під час сольного концерту Оксани Мухи.

На зимові свята артистка вирушає у турне, під час якого представить різдвяну програму Тиха Ніч.

“У нас чудові плани на майбутнє. Це буде понад 20 концертів з різдвяною програмою “Тиха ніч” по всій Україні. Особливо дорого для мене, що цього року я вперше потраплю з сольним концертом у Київ, 15 січня, і 17 січня у Харків. Для мене дуже зворушливо привезти у ці чудові українські міста українські звичаї, українські чудові колядки та щедрівки, які я відшуковувала більше, як 4 роки. І в книгах, і від людей, і деякі колядки та щедрівки до мене приходили просто через когось, мені передавали їхні записи. І цікавим буде те, що музиканти, які будуть зі мною на сцені, фантастичні, і кожен буде, як художник, розмальовувати ту ж коляду, щедрівку своїми фарбами і щоразу звучатиме по-новому. Я вам пропоную зовсім несподівану подачу українських народних колядок та щедрівок. Приходьте до нас”, — каже Оксана Муха.

Нагадаємо, восени 2018 року Оксана Муха та гурт Kozak System у телепроекті “UA: Фольк” спільно виконали лемківську пісню “Зродилися терки”.

Фото — facebook.com/Oksana.Mukha.Music