Марафон Українського радіо: "Нормандський саміт: чи можна домовитися про мир з агресором?"

Марафон Українського радіо: "Нормандський саміт: чи можна домовитися про мир з агресором?"

У зв’язку з зустріччю лідерів України, Росії, Німеччини та Франції у межаж "нормандського формату", Українське радіо транслює марафон.

У понеділок, 9 грудня о 16:10, в ефірі першого каналу Українського радіо слухайте марафон "Нормандський саміт: чи можна домовитися про мир з агресором?", присвячений зустрічі лідерів “нормандської четвірки”.

Президент України Володимир Зеленський, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Емманюель Макрон та президент Російської Федерації Володимир Путін планують обговорити ситуацію навколо конфлікту на Донбасі.

Повідомляється, що перед початком саміту президент України Володимир Зеленський проведе зустріч з лідерами франції та Німеччини. О 17:00 за Києвом має розпочатись зустріч лідерів чотирьох країн-учасниць "Нормандський формат", а о 19:45 запланована зустріч з представниками ЗМІ. Нагадаємо, "нормандський формат" було засновано у червні 2014 році з метою припинити війну на Донбасі. Востаннє лідери України, Франції, Німеччини та Росії зустрічалися у "нормандському форматі" у 2016 році.

Дивитися тут першу частину.

Дивитись онлайн.