Kozak System планують великий тур Україною

Kozak System планують великий тур Україною

Група Kozak System 29 лютого презентує четвертий студійний альбом “Закохані злодії”, після чого вирушить у тур на його підтримку, концерти якого відбудуться у найбільших містах України.

0:00 0:00
10
1x

"Два роки тому ми планували тур п'ятиріччя групи, але під час його організації ми зрозуміли наступне: кількість хітів, тих пісень, які люди співають, недостатня для того, щоб тур був неймовірно успішним. Він був би успішним, але не настільки, наскільки нам би  хотілося. Для цього ми вирішили все-таки зробити ще один альбом. Дуже добре його, якісно промотувати. На кожну пісню, яку ми вважаємо потенційним хітом, робити відеороботу, запускати це в єдиному пакеті, один раз на два-три місяці, тому що радійна історія пісні триває від двох до трьох місяців. І ми розподілили цей час так, що до 29 лютого ми з нового альбому випустимо шість пісень в ефір. І я вже зараз можу сказати, що, взявши і попередні наші пісні, і з новими піснями, у нас вже дуже хороший згусток енергії, дуже якісної музики, яка дозволить нам після концерту в Жовтневому зробити тут Україною", — розповів вокаліст гурту Kozak System Іван Леньо в ефірі українського чарту "Селекція" на "Радіо Промінь".

29 лютого у Києві Kozak System презентують концертне шоу "Закохані Злодії", з яким невдовзі вирушать на гастролі по найбільших містах України. 

"Ми ще не стикалися з тим, щоби повноцінне шоу з певним обладнанням повезти в якесь інше місто. Але я знаю, що це дуже непросто. По-перше, особливість залу, коли ти робиш концерт в Києві в певному залі, то ти пристосовуєшься до його особливостей, його розмірів, його можливостей. І на основі цього робиш речі, які необхідні. Якщо ти виїжджаєш в інший зал, він може бути іншим, і там потрібно вже коригувати, щось змінювати. Я впевнений, що ми стикнемся з достньою кількістю труднощів, які нас будуть чекати, але ми готові до цього", — каже Іван Леньо.

За результатами експертного чарту Селекція 22-29 листопада пісня "На маленькій планеті" гурту Kozak System посіла 12 місце. Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.

 

фото - facebook.com/pg/kozaksystemband