"Найближчим часом чутимете мене трохи більше" — Katya Chilly

"Найближчим часом чутимете мене трохи більше" — Katya Chilly

У Києві 6 грудня відбудеться концерт "Katya Chilly Group 432 Гц". Катя Chilly та її команда запрошує любителів справжньої музики до спільної подорожі крізь мелодію до самого серця. В ефірі Радіо Промінь співачка розповіла про свій настрій напередодні концерту та поділилася думками щодо важливості традиційної народної пісні.

Katya Chilly зазначила, що на концерті буде етніка в чистому вигляді і в супроводі неймовірного складу музикантів. Максим Сидоренко — фортепіано, Сергій Охримчук — скрипка, ShivaOM — електроніка, Ярослав Джусь — бандура, Володимир Шолохов — сопілка та інші. Виступить також фольклорний колектив "Рожаниця". 

"У нас дуже багато пісень. Ми один одного дуже сильно відчуваємо. Ми можемо зустрітися як на самому концерті, так і в когось вдома, щоби згадати чи відчути пісні. Це — містерія, це більш ніж спілкування. Я б назвала це спільною подорожжю з допомогою звуку", – сказала Katya Chilly.

Співачка зазначила, що зараз час більших технологічних можливостей, але в цьому криється небезпека.

"Чим більше технологічних можливостей, тим менша увага приділяється своїй чутливості, серцю й тотальності", — зазначила Katya Chilly. За її словами, інколи, коли ми маємо мало можливостей, ми згадуємо себе справжніх та свої справжні потреби.

Katya Chilly заінтригувала свої фанів: "Думаю, найближчим часом чутимете мене трохи більше. Багато нових пісень, є бажання, натхнення та сили. З нашої сторони є бажання створювати. Я вже давно не мислю категоріями альбомів. Я просто створюю нові пісні. Їх є й буде багато. Це мене тішить".

Читати також: Катя Chilly: справжня музика народжується тільки із тиші

Також співачка розповіла про те, що насправді означає слово "співати": "Спів — це така субстанція, яка не розрахована на здаватися. Наука співу — це дуже недосліджена категорія. Це не про траєкторію здаватися й навіть не про траєкторію краси. Це про парадигму бути. Тобто ми народжуємося вже піснею. Коли людина в напрузі, то вона не може співати. Коли вона в стані інерції — опція співати неможлива. Тобто ми співаємо лише в спокої, коли розслаблені. Коли ми збентежені, то ми не можемо співати. Страх не співає, співає любов".

Наостанок Katya Chilly наголосила на тому, що сучасне покоління не співає. "Якби ми почали співати традиційну пісню, то постала б країна. Традиційний спів – це вихід на абсолютно нову парадигму мислення. Це фізіологія. Включаються та підвищуються процеси психоактивності. Свідомість розширюється, ми стаємо енергодостатніми", — зазначила вона.