Гурт Semmar змінив склад і звучання

Гурт Semmar змінив склад і звучання

Київська інді-група Semmar оголосила про поновлення своєї діяльності та зміни у складі. Тепер Semmar — це дует Андрій Шатров (вокал, гітара, синти) та Артем Веремієнко (бас). У новому складі музиканти оприлюднили синґл Aperkot.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Ми потрапили у такий перехідний період, коли деякі учасники групи вирішили, що вони можуть займатися чимось іншим: народжувати дітей, їхати в Індію, що завгодно. Ми вирішили, що ми точно залишимося вдвох, знімемо дешевий готель і будемо там грати музику", — розповів музикант гурту Semmar Андрій Шатров в ефірі Радіо Промінь.

Semmar суттєво змінив своє звучання і залучив до саундпродюсування Артура Данієляна.

"Раніше у нашому складі на другому етапі був живий барабанщик, це зовсім інший звук і драйв. Зараз у нас все легше, ми практично повернулися до легкої електроніки, яку ми грали на початку нашої творчої діяльності. Ми граємо більше на синтезаторах, але вони простіші, ніж коли в нашому складі була піаністка. Виявилося, що вдвох писати аранжування легше, ніж вчотирьох. 

Ми почали працювати з дуже хорошим саундпродюсером, це Артур Данієлян — багато хто знає його за співпрацею з поп-рок-гуртами, але тут він розійшовся, як захотів з електронною музикою. Ми дали йому повний карт-бланш, він робить все, що хоче. Звичайно він пропонує, ми підтримуємо, ми записали з ним синґл Aperkot, щойно ми закінчили запис другої пісні, і вже починаємо роботу над третім треком", — розповів Андрій Шатров. 

Semmar стартували у 2013-му, майстерно поєднавши у пiснях електронiку, джаз та синтi-поп. За два роки вони встигли випустити міні-альбом "Друг" і відіграти на 10 найбільших фестивалях України.

фото - facebook.com/semmarband