Колективна виставка робіт в унікальних техніках триває в галереї Spivakovska ART:EGO

Колективна виставка робіт в унікальних техніках триває в галереї Spivakovska ART:EGO

Про нову колективну виставку Spivakovska ART:EGO Gallery розповідає в ефірі Радіо Промінь директорка галереї Юлія Міхно.

Четверо сучасних художників об’єднали свою творчість і представили колективну виставку в Spivakovska ART:EGO Gallery. Анна Мусієнко, Дмитро Зазимко, Ярослав Валієв, Єлизавета Хилько представили картини, написані в різних жанрах і техніках. На картинах — сюжети невідомих цивілізацій, візуальні аномалії, містичний підтекст.  Деякі роботи кожен з нас взагалі може трактувати по-своєму. 

Кожен автор написав пояснення до своїх робіт. 

"Анна Мусієнко свої роботи викладає у вигляді абстракцій дуже обмеженої палітри кольорів. Тому на виставці ви одразу їх помітите та дізнаєтеся", — говорить директорка галереї Юлія Міхно.

Дмитро Зазимко теж має свою авторську техніку, але тримає її в таємниці.

"Його роботи можна впізнати посеред інших — вам може здатися, що це шматок якогось заліза, який знайшли на вулиці. Але насправді там близько 20 шарів живопису, різних матеріалів, які він використовує, і вам здається, що це залізо, але якщо ви підійдете до роботи (до речі, це єдині роботи на виставці, до яких автор дозволяє торкатися), то зрозумієте, що це взагалі не залізо", — пояснює Юлія Міхно.

Роботи Ярослава Валієва також виконані в своєрідній техніці: це декілька полотен, на яких маслом написані пейзажі. На його полотнах деякі з кам’яних створінь будуть левітувати в повітрі.

Виставка триватиме до 3 листопада в Spivakovska ART:EGO culture centre.