Бумбокс готовий випустити другу частину альбому "Таємний код"

Бумбокс готовий випустити другу частину альбому "Таємний код"

Група "Бумбокс" найближчим часом представить другу частину альбому "Таємний Код", на якій буде видано сім пісень. Окрім того, музиканти оприлюднять кліп на пісню "ДШ" з першої частини альбому.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Друга частина альбому "Таємний код" це така ж кількість пісень, як і в першій частині. Там є один сюрприз. Вже привідкрию завісу — це іспанська версія пісні "Тримай мене", що ще раз записана з групою The Gitas і нові пісні, які ще ніхто не чув: мікс з хіп-хопу, рок-н-ролу, ритм-енд-блюзу, приправлений скрейтчами нашого віртуозного DJ Валіка. Я вже думаю і хочу зняти ще один кліп, крім "ДШ". Я натисну на всіх інших учасників команди і вони погодяться зі мною, і після виходу кліпу "ДШ", ми знімемо відео на пісню "Твій номер" з другої частини альбому", — розповів вокаліст групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Тур на підтримку альбому "Таємний код" має стати наймасштабнішим в історії групи "Бумбокс".

 

"В минулому турі нам довелося перенести деякі концерти, але через півроку, без додаткових прес-приводів, ми зіграли ті концерти, і зіграли їх солд аутами. Це була справа технічна, так сталося. Для мене це був шок і удар дуже сильний, тому що музиканти завжди сприймають таке, як небажання слухача йти на концерт, але там були зовсім інші питання і ми їх виправили. Цей тур заявлено як наймасштабніший український тур, під час нього ми зіграємо найбільше концертів Україною, ніж будь-коли за один заїзд — у першій частині їх сімнадцять, і далі буде ще більше. І ми зіграємо їх всі, бо я скучив за вами, я хочу цього! Ці перші концерти, які відбулися, говорять про те, що я маю рацію. Це були фантастичні концерти, люди з інших країн за нами їздять в турі", — каже Андрій Хливнюк.

 

За результатами експертного чарту "Селекція" 11-18 жовтня пісня "Ангела" гурту "Бумбокс" посіла 2 місце. 

 

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо. 

 

 фото - facebook.com/pg/boomboxfamily