Гурт "Фіолет" вирушає у ювілейний тур

Гурт "Фіолет" вирушає у ювілейний тур

Група "Фіолет" 17 жовтня представила сингл "Київ-Берлін-Київ", що увійшов до нового альбому "Все чесно", реліз якого відбудеться 1 листопада. Всі треки нового альбому музиканти "Фіолету" записували з різними саундпродюсерами.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Київ-Берлін-Київ" - це другий сингл з нашого нового мініальбому "Все чесно", що побачить світ 1 листопада. Пісня абсолютно осіння, меланхолійна і вона про всепоглинаючу жертовність любові. Що прикметно, кожна пісня в нашому новому альбомі записана з іншим саундпродюсером. "Київ-Берлін-Київ" записано з Артуром Данієляном, трек "До серця", що вийшов у червні, записан і Сергієм Любінським. Інші треки, що ви почуєте 1 листопада, записані з іншими українськими фахівцями. Там є присвята нашим фанам " Нірвана буде", акустичний бонус і абсолютно життєствердний гімн молодості", - розповів фронтмен групи "Фіолет" Сергій Мартинюк в ефірі українського чарту "Селекція" на "Радіо Промінь".

20 листопада "Фіолет" розпочне ювілейний тур містами України, під час якого група святкуватиме своє десятиріччя.

"Після виходу нашого нового альбому "Все чесно" в листопаді "Фіолет" вирушає у всеукраїнський тур, присвячений десятиріччю команди. Перед тим, щоправда, ми зіграємо кілька передтурових концертів у Польщі. Тур буде особливий, бо "Фіолету" виповнюється десять років. Ми намагалися крім презентації нових пісень зібрати все краще з того, що зроблено за ці роки, надати нове звучання. Попридумували багато різних фішечок, плануємо запрошувати в окремих містах цікавих гостей для сценічної співпраці, і загалом готуємо відмінні рок-н-рольні шоу. В Україні буде 10 концертів, почнемо 20 листопада з Рівного, будуть також Чернівці, Вінниця, Львів, Тернопіль, Суми, Харків, Дніпро, Одеса і фінальний концерт туру відбудеться 11 грудня у Києві", - каже Сергій Мартинюк.

18 жовтня "Фіолет" презентував трек "Київ-Берлін-Київ" в українському чарту "Селекція" на "Радіо Промінь". За результатами експертного чарту "Селекція" 11-18 жовтня їх попередня пісня "До серця" посіла 20 місце. 

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.

Фото з офіційного сайту гурту