Kozak System закінчують роботу над альбомом "Закохані злодії"

Kozak System закінчують роботу над альбомом "Закохані злодії"

Група Kozak System перебуває на фінальній стадії роботи над новим альбомом "Закохані злодії" музичним продюсером якого виступає музикант “Океану Ельзи” Мілош Єліч.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"Цей альбом буде незвичний для нас, зокрема тому що пісні меланхолічні. Якраз досвід Мілоша Єліча — це музикант і продюсер гурту "Океан Ельзи", нам здається дуже доречним. Ми раніше працювали над піснями з Мілошем, а якраз в цьому альбомі він викладається на сто відсотків. Можна сказати, що він є батьком саундпродюсінгу цього нового альбому. І водночас ми продовжуємо його шліфувати, і робити кінцеве звучання з нашим майстром Ігорем Громадським", — розповів вокаліст групи Kozak System Іван Леньо в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Одночасно зі студійною роботою над піснями, музиканти працюють над створення концертного шоу "Закохані злодії", що відбудеться у Києві 29 лютого 2020 року.

 

"Я поки не можу сказати, яким буде шоу у кінцевому результаті, зараз з декількома людьми працюємо безпосередньо над постановкою. Це ще буде зніматися, ми викликаємо дуже крутого майстра по світлу, співпрацюватимемо з Zinteco над тим, щоб на цьому концерті був найкращий звук. Сценографія, драматургія — все це придумується дуже ретельно, щоби цей концерт не залишився в пам'яті, як просто відспівування пісень, а було реальне шоу, яке ми потім покажемо в декількох областях України", — каже Іван Леньо.

 

11 жовтня в українському чарті Селекція група Kozak System презентувала другий сингл з наступного альбому "Закохані злодії" пісню "На маленькій планеті".

 

Читайте також — "Kozak System": мелодія нової пісні "На маленькій планеті" народилася після другого прочитання вірша Вінграновського

 

За результатами експертного чарту "Селекція" 4-11 жовтня їх попередня пісня "Досить сумних пісень" посіла 12 місце. 

 

Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо. 

 

фото - facebook.com/kozaksystemband