Антитіла двічі зіграють фінал туру Hello

Антитіла двічі зіграють фінал туру Hello

Група "Антитіла" оголосила додатковий концерт фінального шоу туру Hello на підтримку однойменного альбому. Виступи у київському Палаці Спорту відбудуться 16 і 17 листопада.

0:00 0:00
10
1x
Програма:
Ведучі:

"У нас було два варіанти: закрити продаж і оголосити sold out. І власне всі, хто не потрапив - "звиняйте" й чекайте рік-два, або взяти технічний день, який у нас був, і замість нього зробити додатковий концерт, що ми власне і зробили. На додатковий концерт 16 листопада вже продано майже 2 тисячі квитків. Мабуть, коли ми планували концерт у Палаці Спорту ми трошки помилилися з масштабом, але це приємна помилка, тому що там де, не вистачає одного Палацу Спорту, можна зробити два, або три", - розповів фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя в ефірі українського чарту "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Наразі менеджмент групи "Антитіла" веде переговори з одним з музичних телеканалів про організацію телетрансляції шоу Hello з виступу, що відбудеться 17 листопада. Продакшн групи працює над тим, щоб у київському Палаці Спорту зберегти масштабність і видовищність шоу, як то було під час стадіонних концертів.

 

"Та сцена, що стояла на стадіонах буде вмонтована і адаптована в Палац Спорту, щоб атмосфера стадіону панувала й там", - каже Тарас Тополя.

На 17 жовтня група "Антитіла" анонсує прем'єру кліпу на пісню "Буде син", наступного дня радіопремєра пісні відбудеться у чарті "Селекція" на Радіо Промінь.

 

За результатами експертного чарту "Селекція" 4-11 жовтня пісня Hello гурту   "Антитіла" посіла 1 місце. Чарт "Селекція" формується на основі опитування 12 авторитетних експертів музичної індустрії: продюсерів, режисерів, промоутерів, журналістів і фахівців радіо.

Фото: офіційний сайт гурту "Антитіла"