У шоу-бізнесі, навіть світовому, немає подібної історії — режисер кінострічки "Brutto Nostra" Дмитро Авдєєв

У шоу-бізнесі, навіть світовому, немає подібної історії — режисер кінострічки "Brutto Nostra" Дмитро Авдєєв

Документальний фільм "Brutto Nostra" про лідера групи "Brutto" Сергія Міхалка сьогодні виходить у прокат. Режисер кінострічки Дмитро Авдєєв в ефірі Радіо Промінь розповів про те, що його спонукало до створення цієї кінокартини та чим вона особлива.

Дмитро Авдєєв є фанатом групи "Brutto". І саме ця любов до їхньої творчості спонукала його познайомитись із лідером гурту Сергієм Міхалком. 

"Я познайомився із Сергієм. Потім декілька років ходив із ідеєю зняти про нього фільм. Через два роки збирання матеріалу виявилось, що це буде дуже крутий мотиваційний фільм про людину, про особистість, яка насправді є режисером, а не співаком. Він — сильна та талановита особистість. Коли бачиш цей фільм, то розумієш, як ти, як творча людина, маєш розвиватися", — розповів він.

За словами режисера, у житті головного героя кінострічки були і злети, і падіння. "В шоу-бізнесі, навіть світовому, немає подібної історії", — переконаний режисер. 

Дмитро Авдєєв наголосив на тому, що любителі групи "Brutto" будуть шоковані після перегляду кінофільму. 

"Ми з ним записали приблизно п'ять великих інтерв'ю. І десь на четвертому чи п'ятому Сергій Міхалок настільки відкрився, що це стало основою всього фільму. Зокрема Сергій Міхалок розказав, чому взагалі в його житті з’явилась музика", — розповів режисер. 

Дмитро Авдєєв зазначив, що доприм'єрний показ фільму "Brutto Nostra" відбудеться сьогодні, 7 жовтня 2019 року, о 21.30 у кінотеатрі "Жовтень". 

Нагадаємо, що Сергій Міхалок — білоруський музикант і поет. Засновник, композитор, вокаліст і головний ідеолог білоруського гурту "Ляпис Трубецкой". З вересня 2014 року — соліст новостворенного гурту "Brutto". 2013 року часопис "Наша Ніва" включив музиканта до списку 100 найвпливовіших людей Білорусі. 

На фото: Дмитро Авдєєв. Джерело: Фейсбук