Alina Pash i Freel соціальною піснею "Не пили" закликають пари почути одне одного

Alina Pash i Freel соціальною піснею "Не пили" закликають пари почути одне одного

Співачка Alina Pash і репер Freel презентували соціальний кліп на пісню "Не пили". Вона написана завдяки соціальному проєкту під назвою "Почути одне одного". Зі слухачами Радіо Промінь співак Андрій Freel поділився враженнями від роботи.

"Пиляння" один одного у стосунках Андрій вважає нездоровим і сам ділиться прикладом свого щасливого шлюбу:

"Саме сьогодні у нас перша річниця шлюбу. Ми один одного "не пиляємо", я б і не одружився з людиною, яка б мене "пиляла".

Співак каже, що філологічний казус у назві пісні автори пісні помітили, і знають, що правильно буде "пиляти", але вирішили залишити фразу "Не пили" свідомо. 

"У нас все вийшло, як-то кажуть, по любові: запропонували Аліні, запропонували мені і ми погодилися. Тому що вважаємо, що зараз ця тема взагалі гостро стоїть у сучасному суспільстві. В Україні також, може, навіть більше, ніж у якихось інших країнах. Ну і ми би хотіли висловитися", говорить Андрій.

У кліпі герой та героїня в різних ситуаціях та різних місцях, схожих на кімнати в квартирі, сваряться, кидаючи один одному взаємні образи. Насправді ж ці кімнати — на вулиці, серед міста, і на видноті, перед усіма перехожими. Зрештою, герої домовляються почути один одного, і локації розбирають.

Робота над проєктом тривала ще з березня. Пісня була готова у травні-червні, знімали кліп близько 20 годин упродовж одного дня на п'яти локаціях у Києві.