Дружба у коміксах: на фестивалі Comic Con презентують інклюзивну книгу "Друзі 2.0"

Дружба у коміксах: на фестивалі Comic Con презентують інклюзивну книгу "Друзі 2.0"

Фестиваль Comic Con Ukraine 2019 у Києві розпочнеться вже завтра о 12:00 на арт-заводі "Платформа". Про новий проєкт, який буде презентовано на фестивалі, розповіла в ефірі Радіо Промінь Алла Жорова — автор ідеї та керівник проєкту створення книги "Друзі 2.0".

Алла Жорова презентуватиме на фестивалі книгу коміксів "Друзі 2.0". Книга складається з 5-ти історій — це інклюзивні комікси про людей і дітей з інвалідністю. Книгу створено за підтримки українського культурного фонду, тож розповсюджувати її будуть безкоштовно, на спеціальному стенді на локації фестивалю Comic Con Ukraine.

"Ця книга для підлітків, для їх розуміння, наскільки може бути прекрасною дружба з дітьми, які чимось відрізняються від них. І що такі діти є сильними, розумними, талановитими і прекрасними", — говорить Алла Жорова.

Читайте також: Анастасія Волокіта про ритм життя, роботу із соцмережами і фестиваль Comic Con Ukraine

На підтримку книги на Comic Con Ukraine прийдуть мами дітей з особливими потребами, 22 вересня авторка проведе презентацію книги.

Крім того, книгу можна буде і надалі отримати безкоштовно, заповнивши анкету, яка розміщена на сторінках книги "Друзі 2.0" в Instagram та Facebook.

Також заплановано автограф-сесії авторки на 27, 28 і 29 вересня о 16:00 у магазині Ideo-Grafika.

Фото: facebook/druzi2.0