Нардеп Соломія Бобровська про підпал будинку Гонтаревої: у нас в країні нічого не робиться випадково

Нардеп Соломія Бобровська про підпал будинку Гонтаревої: у нас в країні нічого не робиться випадково

Народна депутатка України, членкиня фракції партії "Голос", секретарка комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Соломія Бобровська — в ефірі Українського радіо прокоментувала факт підпалу будинку ексголови Нацбанку Валерії Гонтаревої.

0:00 0:00
10
1x

"Це така ганьба й "позорище". В країні, яка говорить про стабільність, залучення інвестицій, потенційно нову привабливість, нові правила тощо, ми йдемо "за старими граблями".  Нам може не подобатись скільки завгодно речей, але для цього існують кримінальні провадження, правоохоронні органи. Але, починаючи від ДТП у Лондоні і закінчуючи підпалом, у нас в країні нічого не робиться випадково", — зазначила Соломія Бобровська.

Нардеп зауважила, наскільки важливою є стабільність у державі, яка потенційно може бути цікавою для інвесторів або кредиторів.  

"Допоки у вищому політичного ландшафті, у цьому ешелоні людей не буде, хоча б, публічного спокою, доти це буде просто смішно. Ці коливання втомили абсолютно всіх: починаючи від західних партнерів, коли ми говоримо про будь-які воєнні моменти, які стосуються Сходу і Криму, закінчуючи економікою з вічно протягнутою жебрацькою рукою. Мені здається, ми самі від цього втомилися, і тому це був той чинник, чому люди і вирішили повністю змінити владу. Але ці, інші, починають помаленьку, завуальовано робити ці ж самі речі", — сказала вона.

Нагадаємо, в ніч на 17 вересня під Києвом згорів будинок ексголови Нацбанку Валерії Гонтаревої. За фактом підпалу будинку розпочато кримінальне провадження за статтею "умисне знищення або пошкодження майна".

26 серпня Валерію Гонтареву в Лондоні збив автомобіль, місцева поліція назвала це нещасним випадком. У ніч на 5 вересня у центрі Києва спалили автівку, зареєстровану на її невістку.