Удача та ейфорія: трек українського музиканта прозвучав у серіалі "Беверлі-Хіллз"

Удача та ейфорія: трек українського музиканта прозвучав у серіалі "Беверлі-Хіллз"

Трек українського електронного музичного проєкту Cape Cod прозвучав у останній серії сучасного сезону серіалу "Беверлі-Хіллз". Більше про це в ефірі Радіо Промінь розповів автор пісні Максим Сикаленко.

Вперше молодіжний серіал "Беверлі-Хілз" вийшов на телеканалі ще у 1990 році і з того часу не полишає топи. Автори вирішили зняти продовження культового серіалу і показати головних героїв серіалу після 30 років їхнього життя. У фінальній серії продовження культового серіалу "Беверлі-Хіллс", яка вийшла 13 вересня, прозвучала пісня Sunsay українського електронного проекту Cape Cod. У серіалі композиція звучить під час вечірки.

Автор проєкту Максим Сикаленко в ефірі Радіо Промінь розповів, що такий успіх став для нього несподіванкою, а новина про те, що він став одним з композиторів серіалу, стала справнім шоком.

"Я взагалі дізнався про це, мені здається, за тиждень до того, як вийшла остання серія, і це був дійсно шок. Тому що ти розумієш, що ти знаходишся тут, а серіал знаходиться там. І це — серіал, на якому ти взагалі виріс. І це дійсно був культовий серіал. Мені здається, що всі тінейджери та юнаки того часу, 90-х років, усі дивилися тоді серіал "Беверлі Хілз 90210". І тут раптово ти стаєш композитором до цього серіалу. Мабуть, ще довго мене не буде полишати це відчуття гордості, тому і досі я знаходжуся у легкій ейфорії", ділиться враженнями музикант.

 

Щоб твоя пісня стала саундреком до cеріалу, на думку музиканта, потрібно мати удачу.

"Автори серіалів мають доступ до величезних баз з музикою різних композиторів зі всього світу. Мені вдалося колись побачити і отримати доступ до цих баз — це просто нереальна кількість взагалі цих композицій. Як саме вони знайшли цю пісню — для мене й досі питання", — говорить Максим.

До створення пісні також причетний вокаліст це ірландський блюзовий композитор і співак Річард Фарел, який записав три композиції до нового альбому Cape Cod.

Фото: Instagram/cape_cod