"Роздягни мене": O.Torvald та Yulia Yurina про прем'єру нової пісні

"Роздягни мене": O.Torvald та Yulia Yurina про прем'єру нової пісні

Про те, хто був ініціатором дуету гурту O.Torvald та Юлії Юріної, як писалася пісня та чи є у ній приховані смисли, в ефірі Радіо Промінь розповіли лідер гурту "O.Torvald" Женя Галич та солістка проєкту "YUKO" Юлія Юріна.

– Хто був ініціатором такого музичного проекту?

Женя Галич: я був ініціатором. Дуже давно я побачив, як Юля виступає і вона мені дуже подобалась як співачка, як артист. І дуже хотілося щось зробити спільне і якось так вийшло, що останнім часом ми пересікалися. Я одного ранку почав наспівувати дуже дивну фразу: "Роздягни мене, поки не бачить мій мен".

Юлія Юріна: там була передісторія...Я подарувала Жені дуже кльове мило в цікавій формі.

Женя Галич: так, я ним милився і згадав, що це Юля мені подарувала. Я набрав її і сказав: "Привіт, я милюся твоїм милом. В мене є класний трек, ти не хочеш спробувати попрацювати разом?" Вона сказала "окей" і за декілька годин ми зустрілися в студії і вже почали працювати.

– Текст ми вже почули, а чи є якийсь підтекст пісні? Можливо, якісь підводні камені?

Юлія Юріна: заборонене кохання.

Женя Галич: люди чомусь так соромляться писати про пристрасть: всі, як правило, пишуть про якийсь емоційний свій стан. Мені завжди було цікаво писати тексти, які трішечки говорять про ті відчуття, які ти відчуваєш, коли знаходишся в безпосередній близькості з людиною. І "Роздягни мене" це трек, коли ви в сутінках, в квартирі немає світла, ви починаєте цілуватися ще в ліфті, дуже тихо заходите в квартиру…

Юлія Юріна: а ще там про те, що все робиться по взаємній згоді. Ми виправляли декілька стовпчиків, бо там було дуже відверто, а я так не можу.

–  В пісні чути чиєсь "хекання": чиє воно?

Женя Галич: моє, я записав його в душі.

Юлія Юріна: в мене теж були такі ситуації, коли ти створюєш пісню, стоячи у туалеті, хтось постукав у двері і ти такий: "О, це дуже крутий біт, треба запам’ятати". І стоїш у кабінці, записуєш на диктофон те, що тобі зараз настукали у двері. Так була, наприклад, записана пісня "Ярина" з кроками, коли я йшла від свого дому до дому Стаса по бульвару Лесі Українки.

– Чи стала пісня "Роздягни мене" причиною для ревнощів дружин, чоловіків фанатів?

Женя Галич: Фанатів так, напевно: якийсь чувак нам написав, що ми заманили Юлю в якийсь наркопритон. Ми товаришуємо з чоловіком Юлі, навіть цілувалися з ним, напевно, більше, ніж з Юлею. Моя дружина Лєра також до всього вже звикла і вона прекрасно розуміє, кайфує від цього треку і підспівує вечорами.