Стартував новий сезон театру на Лівому березі: що чекає глядачів

Стартував новий сезон театру на Лівому березі: що чекає глядачів

У Київському академічному театрі драми і комедії, що на Лівому березі Дніпра, стартував новий сезон. Що чекає на глядачів в найближчі кілька місяців, Радіо Промінь розповів директор та художній керівник Київського академічного театру драми і комедії Стас Жирков.

Стас Жирков розповів, що у театру є гасло нового сезону "Космічні кораблі стартують з Лівого берега".

 

"Ми відкрили сезон прем'єрою. Це вистава "Гарантія два роки" від нашої головної режисерки Тамари Трунової. 19 жовтня в нас вже інша прем'єра — це вистава "Альбатроси", це моя вистава. Також заплановані вистави від італійського режисера Матеуса П'ятті, білоруського режисера Євгенія Корняги, ще одна вистава від мене та вистава від Олексія Лиховця, режисера нашого театру", — розповів Стас Жирков.

 

За його словами, театр оновили: "Ми оновили наше фойє і тепер глядачі, які заходять до нас, потрапляють у більш сучасне фойє. В нас також оновилося наше кафе і там теж є сюрпризи для наших глядачів, зокрема, смачні десерти". 

 

Додамо, сьогодні художній керівник Київського академічного театру драми та комедії на Лівому березі Дніпра святкує свій день народження. 

 

ФОТО: Facebook Київського академічного театру драми та комедії