Сергій Жадан про майбутню платівку: мені здається, що це наш найкращий альбом

Сергій Жадан про майбутню платівку: мені здається, що це наш найкращий альбом

Про те, як пройшов його творчій вечір та коли буде презентація нового альбому "Жадана і собаки", говорили в ефірі Радіо Промінь з письменником, поетом Сергієм Жаданом.

0:00 0:00
10
1x

23-го серпня Сергій Жадан відсвяткував свій день народження й влаштував великий творчій вечір у Жовтневому палаці.

"Все пройшло більш менш вдало, Слава Богу. Був повний зал, було дуже багато хороших людей і на сцені, і в залі. Крім мене, вірші читали Ада Миколаївна Роговцева, Катерина Степанкова, Ірма Вітовська, Лариса Руснак, Тетяна Міщіна і музику виконував Олег Каданов. Була така дуже тепла, дуже домашня атмосфера на дві тисячі людей", —розповів поет.

Окрім враженнями від вечора, Сергій Жадан розповів й про свій майбутній альбом "Мадонна" з "Жадан і собаки":

"Вперше нас почують 6-го вересня в Чернівцях на 10-му ювілейном поетичному фестивалі Меридіан Черновіц. Там буде перша й офіційна прем'єра нашого альбому "Мадонна".

Робота над платівкою тривала два роки.

"З того, що я зараз слухаю — ми зараз дозводимо останні речі, мені здається, що це поки що наш найкращий альбом", — зазначив Жадан.

Читайте також інтерв'ю — Жадан: за тим, що відбувається в Україні, спостерігаю з інтересом і певною тривогою

 

До дня народження письменника в ефірі Радіо Культура прозвучала добірка пісень, які Сергій Жадан випустив у тандемі з колективом "Лінія Манергейма", а також композиції з альбому "Місіонери". Також можна прослухати запис трансляції з творчого вечора письменника.

Сергій Жадан. Фото Facebook