Львівський театр естрадних мініатюр "І люди, і ляльки" вже сьогодні починає сезон

Львівський театр естрадних мініатюр "І люди, і ляльки" вже сьогодні починає сезон

Львівський театр естрадних мініатюр "І люди, і ляльки" 10 серпня починає сезон виставою "Тото Відважний". Автор п’єси Віктор Бусаренко, переклад Надії Крат. Режисер-постановник, композитор – Роман Козак.

Про новий сезон, участь у фестивалі Festiwal FOTEL 2019 і майбутню двомовну прем’єру в ефірі Радіо Культура розповів Олексій Кравчук, режисер, директор-художній керівник театру:

"Ми почали 29-ий театральний сезон і він почався з репетиційного моменту. 10 числа ми відкриваємось казочкою "Тото відважний". Це про маленького відважного песика, який допомагає своїм друзям"

Він також зауважив, що частина колективу театру вже відправилась у закордонну подорож до Польщі на фестиваль FOTEL 2019 – там покажуть виставу, створену спільно з польським режисером Мартіном Мажец.

"Він сам написав казку "У гості до сонечка", а наша головна художниця театру Ельвіра Босович розробила повністю і сценографі, і ляльки. Перший показ, прем’єра буде представлена на фестивалі FOTEL 2019. А вже у вересні ми представимо цю виставу у нас, у Львові", – додав Олексій Кравчук.

Фото - www.facebook.com/LudyLyalky