Дизайнер Андре Тан: зараз модно бути немодним, головне — стиль на індивідуальність

Дизайнер Андре Тан: зараз модно бути немодним, головне — стиль на індивідуальність

Дизайнер Андре Тан в ефірі Українського радіо надав свої поради, як виглядати стильно у новому сезоні.

Зараз модно бути немодним. Крім того, зараз модним є все. Найголовніше  це стиль, і кожен має мати власний. У віці 20-30 можна дозволити собі все, що завгодно, а ось після 30 — кожна жінка зобов’язана знати, який одяг представляє її у найвигіднішому ракурсі.

Немає поганих фігур, є неправильний одяг, який ви неправильно підібрали. Тому індивідуальність та стиль — найголовніше. І не важливо, де ви одягаєтесь: чи у дорогих бутіках, чи у секонд-хенді.

Я надаю перевагу класичним кольоровим поєднанням. Варто поєднувати не більше трьох кольорів. Аби поєднувати більше кольорів, варто мати дуже хороший смак.

Фото — pinterest.com

Щодо чоловіків, то бажано, аби ремінь був одного кольору зі взуттям. Що стосується жінок, то зараз у моду повернулось класичне поєднання, коли колір сумки співпадає з кольором взуттям.

Вишиванки є модними протягом останніх 3-4 сезонів. І ви можете поєднувати їх із джинсами, джинсовою спідницею, білими штанами. Це завжди виглядатиме актуально. Щодо взуття, я б порадив обрати балетки або кросівки. 

На фото — Андре Тан, facebook.com