Підготувати ЗЕдепутатів до роботи у Раді за тиждень навряд чи можливо — політтехнолог Юрій Породожній

Підготувати ЗЕдепутатів до роботи у Раді за тиждень навряд чи можливо — політтехнолог Юрій Породожній

Підготувати за тиждень непідготовлених майбутніх депутатів "Слуги народу" до роботи у парламенті навряд чи можливо, переконаний політтехнолог Українського Центру суспільного розвитку Юрій Подорожній. Про це  він сказав в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку", коментуючи результати парламентських виборів та анонсоване навчання майбутніх депутатів від "Слуги народу" у Трускавці.

Ведучий:

Дмитро Хоркін

"Український парламент завжди оновлювався, і туди приходили нові люди у великій кількості. Звичайно, цей парламент побив усі рекорди. І ми на сьогоднішній день маємо колосальне оновлення депутатського складу. З одного боку, це позитивний момент. З іншого боку, ще за всю історію незалежності такої кількості безробітних і людей без вищої освіти не потрапляло в український парламент. Добре це чи погано — ми побачимо це дуже швидко", — зазначив Юрій Подорожній.

Політтехнолог вважає, що підготувати за тиждень непідготовлених людей до роботи у парламенті навряд чи можливо.

"Наші депутати поїхали у Трускавець навчатись, у Київську школу економіки, а іспит шкільний вже склали. Вибори 21 липня вже виграли. Хоча за логікою речей спочатку треба повчитись, а потім складати іспити. Що з цього вийде, мені важко сказати. Хоча логіка підказує, що за тиждень підготувати непідготовлених людей до такої колосальної та серйозної роботи, від якої залежатиме життя кожного українця, навряд чи можливо", — сказав він.

Зазначимо, 28 липня команда майбутніх депутатів "Слуги народу" прибула до Трускавця, де розпочинається тренінг для депутатів. Раніше повідомляли, що майбутні народні депутати від партії "Слуга народу" протягом тижня будуть проходити навчання в Трускавці. З 8:30 до 21:30 вони будуть слухати лекції від професорів Київської школи економіки та "визнаних на ринку праці фахівців".

Читайте також  ЗеКоаліція чи ЗеМонобільшість: у якому форматі працюватиме нова Рада

За результатами парламентських виборів президентська партія "Слуга народу" має отримати в парламенті 254 мандати.

Прослухати повну версію. 

Фото — facebook.com