Волкер: президента Зеленського чекають у США, дата буде повідомлена незабаром

Волкер: президента Зеленського чекають у США, дата буде повідомлена незабаром

Україна та Сполучені Штати Америки погоджують дату візиту президента Володимира Зеленського до США, яка стане відома найближчим часом.

Про це заявив спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер на брифінгу в Києві, повідомляє Укрінформ.

"Немає жодних умов щодо зустрічі президентів України і США. Запрошення висловлене, президент Дональд  Трамп підтвердив це президенту Володимирові Зеленському цього четверга, і ми чекаємо президента Зеленського у Сполучених Штатах", – сказав Волкер.

За його словами, наразі тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор та інші представники американської сторони працюють з командою президента України над порядком денним майбутньої зустрічі і узгодженням робочих графіків лідерів обох держав.

Читайте також: Трамп та Зеленський поговорять про підтримку реформ та економічну незалежність України – експерт Яременко

"Наразі ми не знаємо, які дати можуть бути зручними для обох президентів, але посол Тейлор зараз над цим працює, я думаю, що незабаром ми це знатимемо", – підсумував спецпредставник Держдепартаменту.

ФОТО: Укрінформ