На одній із виборчих дільниць Дніпра визнали недійсними результати голосування — "Опора"

На одній із виборчих дільниць Дніпра визнали недійсними результати голосування — "Опора"

Окружна виборча комісія № 25 у Дніпрі визнала недійсними результати голосування на позачергових виборах до Верховної Ради на дільниці № 121366. Це відбулося через скаргу довіреної особи кандидата у депутати Загіда Краснова.

Про це повідомляє громадська мережа "Опора".

"21 липня, під час голосування на дільниці № 121366, яка розташована в Дніпровській міській клінічній лікарні № 21, члени комісії вносили зміни до списку виборців у день голосування без рішення суду (63 особи). Також, у графі «Примітки» не зазначалось, що виборець отримав лише один бюлетень — у загальнодержавному окрузі. В скарзі також зазначалось, що член комісії, який видав виборчий бюлетень, не зробив позначки «голосував за місцем перебування», не зазначив свого прізвища та не розписався", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що комісія розглянула скаргу та прийняла рішення про перерахунок бюлетенів ДВК № 121366, після чого визнала голосування на виборчій дільниці недійсним.

Нагадаємо, станом на 25 липня перераховано 99,9% бюлетенів. Партія "Слуга народу" набирає 43,16%, "Опозиційна платформа — За життя" — 13,04%, "Батьківщина" — 8,18%, "Європейська солідарність" — 8,1%, "Голос" — 5,82%.

ФОТО: Уніан