Стратегайчик Вінницемерівський: "Парламентський бестіарій" досліджує учасників парламентських виборів

Стратегайчик Вінницемерівський: "Парламентський бестіарій" досліджує учасників парламентських виборів

Політичні звірі та де їх шукати — про це в ефірі програми "Парламентський бестіарій" на Радіо Промінь розповідають політролі Антон Суслов та Станіслав Шулімов.

Ведучі:

Ярина Скуратівська, Євген Павлюковський

Об’єкт дослідження. Політична партія "Українська стратегія Гройсмана".

Вид. Groysmanius premierius або Стратегайчик Віннецемерівський.

Ареал поширення. Наша сьогоднішня тваринка під кінець програми поповнює перелік нових видів в українській таблиці політичних видів. Але не поспішайте радіти, адже цей вид, так би мовити, створився з багатьох інших особин, що відкололись від інших звірів. Тут вам і броненосці, і лінивці, і різні-різні звірятка. Партію очолює найголовніший віннецемерівський стратегайчик. Популяція стратегайчиків на території України не є великою, також не спостерігається її зростання з кожним новим дослідженням.

Умови виживання. Вид хоч і є новим, але, як вже зазначалось, потрошку назбирав особин у інших різноматнітних видів. Наш звір харчується хвощем середньокласовим та прагне, аби він розрісся по всій Україні. Як зазначають деякі вчені, назва виду пішла від квітки, якою вони найчастіше харчуються, і яка є основною в їх раціоні. Ця квітка — стратегіус планіус. Також вони іноді їдять прозороподаткові водорості.  

Фактори розмноження. Фактори розмноження стратегайчиків є дуже цікавими. Одним із основних є службофінансоворозслідувальна водичка, яку стратегайчики хочуть виробляти у разі проходження до парламентського бестіарію. З-поміж інших факторів, важливе місце посідає економічний корінець, який стратегайчики рясно додають у всі свої обіцянки.

Захист від  хижаків, шкідників та паразитів. Стратегайчик поповнює наш перелік войовничих тварин і має на меті забезпечити боєздатну армію для захисту всього звіринця. Також groysmanius premierius хоче швидкого зближення  та інтеграції з натівськими войовничими звірятами.

Місце в харчовому (політичному) ланцюгу. Можна зробити передбачення, що стратегайчики можуть почати співпрацювати з іншими войовничими тваринами, що будуть протидіяти нашому східному агресивному сусіду, тобто майже з усіма тваринами, що пройдуть до парламенту.

Еволюційний прогноз. За останніми даними вчених, на виборах, які вже через 2 дні, стратегайчик не входить до переліку прохідних, але у разі проходження вони б, найімовірніше, об’єднувались із броненосцями та пандами.

 

Досліджуй  зараз.

Бо... після виборів піддослідним можеш стати ти.

 

У попередніх серіях:

Серія 1. Тигрюля Змієподібна

Серія 2. Панда Голосиста

Серія 3. Грицевус Міноборонівський

Серія 4. Броненосець Шоколадний

Серія 5. Вуглерій Зажиттєвий

Серія 6. Вілкулець Хозяйственницький

Серія 7. Півень Короволюбний

Серія 8. Смешок Контррозвідувальний

Серія 9. Зебра Новоприйдешня