У Мелітополі стартував патріотичний фестиваль "Донцов-Фест"

У Мелітополі стартував патріотичний фестиваль "Донцов-Фест"

У Мелітополі сьогодні розпочався молодіжний патріотичний фестиваль "Донцов-Фест". Детальніше про нього в ефірі програми "ART-Панорама"на Радіо Промінь розповіла прес-секретарка фестивалю Анна Балакир.

Ведуча:

Наталія Тищенко

Уже втретє у Мелітополі та селі Орлове Запорізької області 4-6 липня відбувається "Донцов-Фест". Фестиваль позиціонує себе як патріотичний, адже він присвячений вихідцю з Мелітополя Дмитру Донцову — ідеологу українського націоналізму.

"Ця постать диктує нам, що цей фестиваль буде не лише музичний, але й патріотичний. Патріотична програма розкриватиметься, передусім, історичними диспутами та військово-польовими вишколами для молоді", — анонсувала прес-секретарка фестивалю.

Музична частина — це, мабуть, найголовніша подія для молоді на будь-якому фестивалі.

"Це "Тінь Сонця", "Кораллі", "Телері", "PoliКарп", "Бандерштат" і багато інших гуртів. Також музична програма буде представлена виступами кобзарів та лірників: Тарас Компаніченко, Тарас Силенко, Святослав Силенко, Андрій Ляшук, Ярема Шевчук", — перераховує Анна Балакир.

Також у рамках фестивалю будуть потужні літературна та кінопрограма. Зокрема, покажуть фільм "МІФ" про Василя Сліпака та "Кіборги" Ахтема Сеітаблаєва.

Фестиваль "Донцов-Фест" відбуватиметься на десяти різних локаціях у Маріуполі та селі Орлове 4-6 липня.

Нагадаємо, на Черкащині 5-7 липня відбудеться фестиваль "Холодний Яр".