Учасників КиївПрайду застерегли від використання незаконної символіки — поліція

Учасників КиївПрайду застерегли від використання незаконної символіки — поліція

Поліція обмежить доступ до території, де буде проходити цієї неділі КиївПрайд, будуть встановлені пропускні пункти з металевими рамками, через яку пропускатимуть учасників акції та журналістів.

Про це сказав 21 червня під час наради в Головному управлінні Національної поліції очільник поліції Києва Андрій Крищенко, передає Українська правда.

Він також застеріг учасників КиївПрайду про недопустимість використання під час ходи національної символіки РФ чи будь-якої забороненої символіки, або ж закликів до миру з російським агресором.

"Це дуже динамічний захід і обстановка може змінюватися дуже швидко, тому закликаю керівників приймати рішення негайно і на місцях. Особливу увагу звертати на спроби пронести заборонені предмети чи речовини, які можуть забруднити людей.  Крім того, ми попередили учасників маршу про недопустимість використання під час ходи національної символіки РФ чи закликів до миру з Росією. Це недопустимо", —  сказав начальник столичної поліції.

Нагадаємо, у Києві триває серія культурно-просвітницьких заходів під егідою "КиївПрайд", яка завершиться Маршем рівності у неділю, 23 червня. На акції очікують близько 10 тисяч учасників.

Фото: People IN