Яка форма брів зараз у тренді — розповідає журналістка

Яка форма брів зараз у тренді — розповідає журналістка

Про те, якої форми надати бровам влітку 2019, в ефірі програми "Модний сезон" на Радіо Промінь розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Літо, засмага, мінімум косметики та максимум легкості — це про ваш стиль зараз? Все правильно! Але брови все одно "оформити" слід! Бо, як відомо, саме правильно підкреслені брови роблять наше обличчя довершеним.

Пам’ятаєте популярний хештег кінця 2018 — початку 2019 року, так званий "10 years challenge"? Красуні добряче посміялися самі над собою, адже деякі з них майже не змінилися: різницю в десятиліття видавали тільки брови, тоненькі як ниточки, актуальні чи просто популярні 10 років тому. Так от, такі брови у 2019 — ну точно моветон!

Гадаю, ви в курсі, що в моді — натуральність. Але впадати в крайнощі теж не треба. Краще оберіть форму  "Плавна дуга" — це така собі золота середина. Буде видно, що над своїми бровами ви попрацювали, але не захопилися аж занадто!

Другий тренд, що тримається на плаву останні роки — "хлопчакуваті брови". Щоби вони мали не просто натуральний, а ще й стильний вигляд, додайте кілька штрихів гелем для брів. Вуаля, готово!

А про "голлівудські брови" чули? Це ще один писк моди 2019-ть. Як-то кажуть візажисти, "щоб було з чим працювати". На таку укладку потрібні густі від природи брови, і якщо природа такими не наділила, то краще обрати інший варіант, а не гратися з перманентним макіяжем та фарбуваннями.

І остання шокуюча тенденція! Ви готові? Це відсутність брів!

Позбуватися їх не треба. Для спеціальних футуристичних показів чи фотосесій брови зазвичай вибілюють за допомогою спеціальних фарб. Для повсякденного життя такий стиль — це занадто.

І найголовніший постулат моди, що стосується брів — не робіть з ними нічого, що змінить їх назавжди, на кшталт татуажу, який дуже складно вивести. Адже мода така мінлива, сьогодні в тренді "плавна дуга", "хлопчакуваті", "голлівудські", ще якісь… А завтра? Хтозна!