На Kyiv Zoo Fest можна знайти собі друга — організаторка

На Kyiv Zoo Fest можна знайти собі друга — організаторка

У Києві цими вихідними відбудеться Kyiv Zoo Fest — благодійний сімейний розважальний фестиваль. Детальніше про фестиваль в ефірі програми "ДеньПРО" на Радіо Промінь розповіла Антоніна Павлюк, організаторка фестивалю.

Ведучі:

Олександра Франко, Марія Сизон

Мета фестивалю Kyiv Zoo Fest — розповісти людям про те, що тварини з притулків нічим не гірші за тварин із розплідників, а також знайти нових хазяїв та нові домівки для багатьох тварин, які зараз живуть у притулках. На фестивалі буде спеціальна зона з тваринами, які шукають домівку, де відвідувачі зможуть обрати собі улюбленця.

"Ми повністю підтримуємо людину, яка бере тварину з притулку. Ми пояснюємо, як її доглядати, як поводитися у перші дні вдома, після того, як тварину взяли. А далі підтримуємо нового хазяїна вже безпосередньо  телефоном, — розповіла Антоніна Павлюк. — Це тварини вже соціалізовані, це тварини вже з паспортами та актуальною вакцинацією. Це котики і собачки, як маленькі, так і дорослі".

Вхід на фестиваль безкоштовний. На фестивалі діятимуть ярмарок, де можна буде  придбати товари для тварин та сувеніри, дитяча зона, фудкорт та зона відпочинку з кальянами.

"Усі виручені кошти підуть на благодійний фонд Be KIND, і далі ми будемо розподіляти їх по притулках та допомагати іншим волонтерам та кураторам рятувати їхніх тваринок", — розповіла організаторка.

Фестиваль Kyiv Zoo Fest відбудеться 15 червня на ВДНГ з 11:00 до 22:00.

Фото pixabay.com