Що вдягти: наймодніші літні принти

Що вдягти: наймодніші літні принти

Про наймодніші принти літа–2019 в ефірі програми "Модний сезон" на Радіо Промінь розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Ну що, модниці, вже скуповуєте одяг у квіточки, бо надворі літо? Але, як-то кажуть, "не квітковим принтом єдиним"…

Думаєте картаті речі носять тільки восени? Аж ніяк, хоча є частка правди… Якщо йдеться про шотландську клітинку, тоді так. Вона значно краще поєднується з грубішими фактурами та тканинами, а їх ми носимо в холодну пору року. Втім, у мене є класна ідея для тих, хто не може прожити трьох місяців літа без картатих речей. Знайомтеся: французька клітинка "Віші"! Це просто маст хев! Для чоловіків легкі літні піджаки, сорочки, теніски, бриджі, для жінок — сукні, топи, спіднички та, власне, що завгодно! Клітинка "Віші" має органічний вигляд саме на невагомих, легких тканинах, тому аж ніяк не обтяжить ваш образ.

Другий принт, який ми незаслужено ігноруємо — це оригінальна смужка! Що значить оригінальна? Не горизонтальна і не вертикальна. У моді речі, що поєднують різні види смужок: широкі, вузькі, різнокольорові, які завгодно. Але, попереджаю, обережніше зі смугастим принтом. Бо він може стати як найкращим другом вашого стилю, так і злісним ворогом. Тому перш ніж починати експерименти, врахуйте особливості своєї фігури та кольоротип зовнішності.

Про смугастих — ще не все! Цього літа в тренді — хижі принти, і йдеться не тільки про леопардовий. Писк моди — принт "зебра"! Цей небанальний візерунок запросто може стати родзинкою вашого стилю. Сміливіше! Купуйте сорочку-зебру і поєднуйте з білим, чорним, жовтим, червоним, а якщо не забракне сміливості — ще й з жовтогарячим чи кольором електрик.

Зебра, легка літня смужка та французька клітинка "Віші" – три оригінальних принти, яких точно немає у вашому гардеробі, а вони там мають бути!