Петрик П’яточкін повертається через 35 років: режисер розказав, чого очікувати від нової історії

Петрик П’яточкін повертається через 35 років: режисер розказав, чого очікувати від нової історії

Чи очікували ви знову побачити того Петрика П’яточкіна, який 35 років тому так завзято рахував слоненят? Але він повертається! Про те, яким буде Петрик сьогодні, як поєднають реальний світ із мультиплікацією та 3D в ефірі Радіо Культура в програмі Культура.Live розповів режисер проекту Ростислав Гарбар.

Ведуча:

Людмила Ляхевич

"Це нова історія про хлопчика, який колись 35 років тому рахував слоненят. Зараз це вже нова історія. Хлопчик виріс за 35 років, він перейшов до 3-го класу школи і в нього з'явилися нові друзі, нові історії, нові пригоди",  зазначив Гарбар.

На думку режисера, Петрик П’яточкін  це український герой, хлопчик, який може змінювати щось у житті, глядач симпатизує йому і асоціює себе з ним.

"Сама історія нова. Не тільки для Петрика, а й для усього кіносвіту. Історію, яку ми екранізуємо, ви не зможете ні з чим порівняти. Вона унікальна",  додав Гарбар.

Петрик змінився. Він уже не виглядає як 35 років тому  це сучасний персонаж, який живе в сучасному світі.

На даний момент проект на етапі написання сценарію на основні книжки "23 образи Петрика П’яточкіна", малювання розкадровок, 2D-аніматики, розробки персонажів. Це буде поєднання реального світу з анімацією

Режисер додав, що вихід фільму в прокат очікують за два роки.

Весь ефір програми можна послухати тут

Фото з мультфільму про Петрика П’яточкіна