Що вдягти на пляж: модні купальники літа–2019

Що вдягти на пляж: модні купальники літа–2019

Про найтрендовіші моделі купальників в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Літо настало – час відкривати купальний сезон!

Хоча стривайте. У нас же немає купальників, які б відповідали сучасним модним тенденціям, а підкорити пляжі у минулорічному вбранні не вийде.

Перш ніж взятися за пошуки купального костюма, візьміть на замітку нескладне правило: проста модель = яскравий принт. Натомість, купальники оригінального дизайну мають бути однотонними.

Перший "маст хев" сезону – купальник у стилі ретро. Мабуть, людство нічого кращого не вигадало.

Ретро моделі з завищеною посадкою приховають наші недоліки та підкреслять чесноти. А якщо такий купальний костюм здається вам занадто простим чи консервативним, придивіться до модельок з оригінальними спущеними рукавцями чи доповніть прозорим пляжним халатиком.

Попри те, що від такого купальника ви ризикуєте отримати смугасту засмагу, він все одно в топі! Такий улюблений, лаконічний та стильний – суцільний купальник – все ще в тренді.

Асиметричний крій, зате монохромне забарвлення! Запам’ятали? Суцільні купальники з пальмами, анананасами, аплікаціями діснеєвських мультяшних героїв і таке інше – моветон! Беремо тільки однотонний!

І нарешті ось він, купальний костюм, який неможливо відшукати, серед сотень моделей в квіти, горох та смужку – це спортивна модель!

Спортивний однотонний купальник, якщо, звісно, правильно підібрати розмір, зробить нас схожими на зірок Інстаграму, або, як мінімум, зірок того пляжу, де ви відпочиватимете.

Раніше журналістка розповіла про модні тренди літа–2019.