Олегу Скрипці – 55: Воплі Відоплясова презентували новий трек "А-я-я-й"

Олегу Скрипці – 55: Воплі Відоплясова презентували новий трек "А-я-я-й"

Видатному українському музиканту, шоумену та незмінному фронтмену гурту "ВВ" Олегу Скрипці сьогодні виповнюється 55 років. Олег Скрипка в ефірі "ДеньПРО"розповів, як святкує свій День народження та презентував нову пісню.

Ведучі:

Ганна Матвійчук, В’ячеслав Ільїн

Олег Скрипка сьогодні святкує свій 55-ий день народження.

"Якщо з точки зору цифрології, то п’ятірка – це дуже класна цифра. Я в школі був відмінником, у мене п’ятірок було досить багато, – поділився Олег Скрипка. – А якщо з точки зору відчуття віку… Головне – це сцена, головне – це ідеї, які хочеться реалізувати, і натхнення. А ще головне – це коло друзів і колег.

Ювіляр разом з сім’єю святкуватиме свій день народження в Одесі, адже він зараз перебуває у турі з оркестром НАОНІ. Учора в Одесі відбувся концерт, де до Олега Скрипки на сцені приєднався його син.

Читайте також: Олег Скрипка: Учасники оркестру НАОНІ – рокери в душі

"Зі мною виступав мій син, він "порвав" публіку. У нього квітів і оплесків було навіть більше, ніж у батька. Але він був молодець", – розповів музикант.

У свій День народження Олег Скрипка зробив подарунок фанам, презентувавши нову пісню "А-я-я-й".

"Дістаємо з поличок напрацювання і доводимо їх до перфектної форми. Ми потрошку робимо новий альбом, а це – вже четвертий сингл з альбому, це вже майже половина", – ділиться співак.

Раніше нову пісню презентувала співачка Kola.