Зеленський намагається об’єднати людей з політиками — політолог

Зеленський намагається об’єднати людей з політиками — політолог

Новобраний президент України Володимир Зеленський намагається об’єднати людей з політиками та демонструє вміння говорити з людьми їхньою мовою, переконані політолог, кандидат політичних наук Олексій Якубін та експерт Реанімаційного пакету реформ Сергій Сорока. В ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень" вони проаналізували інавгурацію Володимира Зеленського.

Ведуча:

Галина Бабій

"Зеленський прагне показати, що політик має не залякувати громадян, не грати на їх страхах, а об’єднати оптимізмом. Зеленський намагається зв’язати людей з політиками, сказати, що "я не буду окремим політиком від вас, а я буду намагатись вас зв’язати", тому він сказав, що всі ми разом, всі 100% українців, за кого б не були, маємо бачити, що перед нами спільна країна", — зазначив Олексій Якубін.

Сергій Сорока зауважив, що наразі Володимир Зеленський демонструє вміння говорити з людьми їхньою мовою.

"Є два різні популізми. Є популізм політиків, які обіцяюсь до виборів зниження тарифів, низький курс, щастя всі тощо. Популізм, який демонструє Зеленський, це вміння говорити з людьми їхньою мовою. Сорока Сергій", — сказав він.

Нагадаємо, 20 травня у Верховній Раді відбулась інавгурація новообраного Президента України Володимира Зеленського. На урочистому засіданні Зеленський склав присягу українському народові та офіційно став президентом України. 

На засіданні новообраний президент закликав Верховну Раду схвалити закон про скасування депутатської недоторканності, закон про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення та Виборчий кодекс з відкритими списками.

Прослухати повну версію. 

На фото — Володимир Зеленський, facebook.com