Учасники Євробачення "запозичають" ідеї номерів в учасників попередніх років та Нацвідборів – журналістка

Учасники Євробачення "запозичають" ідеї номерів в учасників попередніх років та Нацвідборів – журналістка

В Ізраїлі завтра відбудеться фінал Євробачення. Окрім представників країн-фіналістів, на заключному концерті виступлять Мадонна, Вєрка Сєрдючка та Кончіта Вурст. В ефірі "ДеньПРО" Олена Зелінченко, ведуча радіотрансляцій Євробачення, розповіла

Ведуча:

Марія Сизон

Олена Зелінченко порівняла Євробачення різних років з цукеркою, яку загортають у різні обгортки, залишаючи начинку незмінною, але надаючи різного "післясмаку". Вона зауважила, що навіть якщо дивитися на номери учасників, можна помітити, що виконавці не уникають можливості подивитися національні відбори інших країн та запозичити гарну ідею.

"Представник Хорватії зробив номер, який дуже нагадував номер Азербайджану 2008 року. Про номер росіянина Сергія Лазарєва ніхто не казав, але якщо подивитися національні відбори, які у нас не транслюються, можна побачити ідею, запозичену з цьогорічного шведського відбору. Також його номер нагадує номер Монса Сельмерльова (переможець Євробачення–2015 – ред.). Ці ідеї запозичуються, очевидно, трансформуються, але той, хто в курсі, помічає нюанси", – зазначила Олена Зелінченко.

Зверху – представники Азербайджану на Євробаченні–2008.
Знизу – представник Хорватії на Євробаченні–2019.

Олена Зелінченко зауважила, що в останні роки букмекери майже завжди прицільно "стріляють у ябучко" і вгадують переможця.

"Більше того, вони роблять свої прогнози ще до кінця року, який передує року Євробачення, тобто роблять ставки на країну, навіть не знаючи, хто буде учасником і яка буде пісня. З оголошенням учасників ця табличка змінюється, – розповіла журналістка. – Зараз є прогнози, що переможцем стане представник Нідерландів Дункан Лоренс. Очевидно, що букмекери тут не помиляться".

Нагадаємо, завтра відбудеться фінал пісенного конкурсу Євробачення–2019. Раніше було визначено 26 країн-фіналістів.

Ліворуч – переможець Євробачення–2015 Монс Сельмерльов.
Праворуч – представник Росії на Євробаченні–2019 Сергєй Лазарєв.