Учасниця Dakh Daughters виступить з дитячим фольклорним театром у виставі до Дня матері

Учасниця Dakh Daughters виступить з дитячим фольклорним театром у виставі до Дня матері

Про виставу "Благослови, мати, весну зустрічати" до Дня матері в ефірі програми "ART-Панорама" розповів Кирило Стеценко, керівник Київського міського об'єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка, музикант.

Ведуча:

Наталія Тищенко

"Ярило йде – весну веде!" – так буде зустрічати весну та святкувати Міжнародний день матері відомий дитячий фольклорний колектив "Дай Боже". Це дійство відбудеться 11 травня о 19:00 у Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва.

"На честь Міжнародного дня матері відбудеться дитяча, але професійна, фольклорна вистава "Благослови, мати, весну зустрічати". Це буде тривати не більше двох годин", – розповів Кирило Стеценко.

Візьмуть участь у виставі і зіркові гості.

"Серед артистів буде двоє запрошених гостей: я буду вести подію, грати на скрипці та на сопілці, – анонсував Кирило Стеценко, – а другою буде артистка, одна з шістьох учасниць всесвітньо популярного гурту Dakh Daughters, Соломія Мельник, вихованка цього театру. Вона з п’яти років у ньому вчилася, і виросла у таку всесвітньо відому артистку".

Читайте також: На концерт Dakh Daughters треба йти з відкритим серцем – учасниці гурту

Вистава відбудеться завтра, 11 травня, о 19:00 на сцені Київського муніципального академічного театру опери і балету для дітей та юнацтва.

Раніше вокаліст гурту ФІОЛЕТ Сергій Мартинюк розповів, що під час концерту в Києві відбудеться запис live-альбому.

На фото дитячий фольклорний колектив "Дай Боже" та Соломія Мельник, учасниця гурту Dakh Daughters. Фото з Фейсбуку