The Hardkiss, KAZKA та кращі оперні голоси України виступлять на фестивалі в Івано-Франківську

The Hardkiss, KAZKA та кращі оперні голоси України виступлять на фестивалі в Івано-Франківську

Про міжнародний фестиваль мистецтв в Івано-Франківську в ефірі програми "ART-Панорама" розповів Володимир Сиборак, один з організаторів фестивалю.

Ведуча:

Наталія Тищенко

З 3 до 5 травня в Івано-Франківську відбудеться IVМіжнародний фестиваль мистецтв "Карпатський простір". На три дні Івано-Франківськ перетвориться на міжнародну творчу лабораторію, стати учасником якої можуть усі бажаючі.

"Мета цього фестивалю – удосконалюючи себе в мистецтві, в культурі, показуючи різні цікаві мистецькі проекти, вдосконалювати цей світ, робити його добрішим, кращим, – поділився організатор. – Разом з тим спілкуються між собою представники різних націй, різних народів, і це дуже важливо у цьому складному глобалізованому світі".

Володимир Сиборак додав, що у фестивалі візьмуть участь театри з різних куточків країни.

"До нас приїжджають фестивалі з Києва, з Полтавщини, у нас буде театр "На лінії вогню" – вистава "Що робити у Попасній після шостої вечора?", Театр сучасного діалогу з Полтави, PostPlay-театр з Києва. У нас є постановки наших колег з Київського національного драматичного театру оперети, зокрема їхня постановка "Москалиця" за однойменним твором Марії Матіос. Буде проект, який об’єднує представників більш як 10 опер України", – поділився організатор.

За кращими традиціями "Карпатського простору", його головна сцена безкоштовна.

"3 травня на головній сцені, розташованій біля обласного драматичного театру, о 21:00 буде виступ гурту The Hardkiss, а 4 травня, також о 21:00 буде виступ гурту KAZKA. 5 травня буде гість з-за кордону, Willy William", – розповів організатор.

Фестиваль "Карпатський простір" відбудеться у Івано-Франківську з 3 по 5 травня. На території міста буде розташовано близько 20 фестивальних локацій, від філармонії та обласного драматичного театру до музеїв та Палацу Потоцьких.