Порошенко буде максимально ухвалювати закони, які ускладнять життя Зеленському — Рибчинський

Порошенко буде максимально ухвалювати закони, які ускладнять життя Зеленському — Рибчинський

Чинний президент Петро Порошенко протягом останнього місяця своєї каденції буде максимально ухвалювати закони, які ускладнять життя новообраного президента України Володимира Зеленського, переконаний народний депутат України, член групи "Воля народу" Євген Рибчинський. Про це він заявив в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку".

Ведучі:

Володимир Лукін, Юрій Табаченко

"Найкраще, що зробить Петро Порошенко за всі роки своєї каденції, це саме в місяць між 22 квітня та 3 червня. Він прийме всі невигідні йому закони для того, аби "насолити" майбутньому президенту і своєму конкуренту", — зазначив Євген Рибчинський.

Рибчинський зауважив, які закони може прийняти Петро Порошенко, які, ймовірно, ускладнять життя новообраного президента.

"Буде прийнятий закон про імпічмент президента, з депутатів зніметься недоторканість, принаймні у тому вигляді, у якому вона є, прийметься закон про тимчасові слідчі комісії, а це смерть будь-якому президентові, коли кожного разу буде заходити коаліція в зал і приймати нову ТСК, яка буде розглядати діяльність нового президента. Крім того, схвалять закон про мову. Тобто Порошенко ускладнить життя і країні, і своєму наступнику максимально, як тільки зможе", — сказав він.

Законодавча діяльність є прерогативою Верховної Ради. У нинішньому скликанні парламенту є фракція партії "Блок Петра Порошенка", до складу якої входять 135 депутатів. Це найбільша фракція у Верховній Раді.Нагадаємо, 21 квітня відбувся другий тур президентських виборів. За даними Національного екзит-полу, станом на 20:00 у другому турі президентських виборів за Володимира Зеленського проголосували 73% виборців, Петра Порошенка підтримали 25,5%.

 

Прослухати повну версію.

На фото — Євген Рибчинський, facebook.com