Дерев’янко про результати виборів і заяву Гроймана про парламентські вибори з новою політсилою

Дерев’янко про результати виборів і заяву Гроймана про парламентські вибори з новою політсилою

Народний депутат України, кандитат у президенти на виборах 2019 року, лідер партії "Воля" Юрій Деревянко в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Зранку" прокоментував результати другого туру президентських виборів та заяву прем’єр-міністра Володимира Гроймана про те, що на парламентські вибори він збирається йти зі своєю окремою партією.

Ведучі:

Володимир Лукін, Юрій Табаченко

"Те, що ми спостерігаємо зараз, було прогнозованим. По-перше, було прогнозовано те, що ця влада має піти геть і цей президент не мав шансів бути обраним. Єдине, що не було до кінця спрогнозованим, яка кількість українців скаже своє "ні" Петру Порошенку", — зазначив Юрій Дерев’янко.

Дерев’янко прокоментував заяву прем’єр-міністра Володимира Гроймана про те, що на парламентські вибори він збирається йти зі своєю окремою партією.

"Люди прагнуть змін, і коли зараз прем’єр-міністр Володимир Гройсман, який був другою чи третьою людиною у команді президента, говорить про те, що він піде окремою політичною силою, то це викликає посмішку. Я не знаю, що має на увазі пан Гройсман: чи він піде з іншою політичною силою і ніхто не буде пам’ятати, що він є частиною "БПП", чи він має "перефарбуватися" миттєво і стати оновленим", — сказав він.

Як повідомляється, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що візьме участь у чергових виборах до Верховної Ради з новою політичною силою.

Нагадаємо, 21 квітня відбувся другий тур президентських виборів. За даними Національного екзит-полу, у другому турі президентських виборів за Володимира Зеленського проголосували 73% виборців, Петра Порошенка підтримали 25,5%.

Прослухати повну версію.

На фото — Юрій Дерев’янко, facebook.com