Українське радіо проведе спецефір "Сьогодні.Вибори": дізнавайтеся більше про перебіг голосування

Українське радіо проведе спецефір "Сьогодні.Вибори": дізнавайтеся більше про перебіг голосування

У ніч виборів, 21 квітня, Українське радіо проведе спецпроект "Сьогодні.Вибори", який розпочнеться за п’ять хвилин до закриття виборчих дільниць о 19:55, а вже з 20:00 в ефірі Українського радіо аналізуватимуть перебіг голосування та стежитимуть за підрахунком голосів на президентських виборах. 
 
Як повідомляє прес-служба Суспільного, упродовж п’ятигодинної програми гості студії — фахівці у сфері політології, соціології та медіа — будуть аналізувати результати екзит-полів і прогнозувати можливий розвиток подій після появи офіційних даних про результати президентських виборів.
 
"Перші години після оголошення результатів – найнасиченіші інформаційно й найцікавіші емоційно. У першому турі Українське радіо після закриття виборчих дільниць одразу розпочало марафон із перших результатів екзит-полів. Ми збираємо з різних джерел інформаційні вершки й подаємо нашому слухачу. Найцінніше в таких ефірах — зібрати колекцію оригінальних думок і висновків на тлі загальних емоцій", — розповідає продюсер UA: Українське радіо Юрій Табаченко. — "Формат марафону залишиться незмінним. Висока динаміка, велика кількість прямих включень та ексклюзивних коментарів, нові локації як в Україні, так і за кордоном".
 
Журналісти Суспільного радіо працюватимуть у Центральній виборчій комісії та штабах кандидатів у президенти. Плануються включення з регіональних філій по всій країні (Івано-Франківськ, Запоріжжя, Покровськ, Рівне, Суми й Житомир).
 
Також радіослухачі матимуть унікальну можливість дізнатися про роботу виборчих дільниць за кордоном та настрої українських громад із різних куточків світу.
 
Прослухати ефір можна тут. Також слідкуйте за трансляцією у Facebook

Сьогодні в Україні відбувається голосування у другому турі президентських виборів. У бюлетенях вказані два кандидати у президенти – Володимир Зеленський і Петро Порошенко.