Модні колаборації: одяг від Coca-Cola, Barbie та The Sims

Модні колаборації: одяг від Coca-Cola, Barbie та The Sims

Про модні колаборації квітня в ефірі програми "Модний сезон" розповіла ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Весна – унікальний час, коли модники починають прокидатися після такої собі зимової сплячки, і в них нарешті з’являється натхнення створювати стильні образи! Якщо ви постійно у пошуку джерел натхнення,тоді інформація про наймодніші колаборації квітня точно не буде зайвою.

У кожного бренда є свої впізнавані родзинки стилю. Так, скажімо, MOSCHINO ми  легко впізнаємо завдяки милому ведмежатку, адже його обігрують в усіх колекціях, на одягу та аксесуарах. Але це не означає, що, окрім ведмедів, бренд нічим не може здивувати.

Тепер дизайнери вирішили привернути увагу ще й геймерів. З 13 квітня у продажу абсолютно нова колекція від MOSCHINO, на створення якої надихнула гра The Sims! Цікава ідея, якщо ти подорослішав, грати вже якось не солідно, а одягти футболку чи джинсову куртку з піксельним принтом  можна.

Дизайнер Томі Хілфіген точно не ігроман, але, схоже любить газовані напої. Можливо, хтось пригадує  його славнозвісну колекцію 1986 року, випущену разом з брендом Coca-Cola? Так от, цей стильний бестселлер побачив світ ще раз! Відому лінійку одягу перезапустили. І вона користується популярністю, адже 80-і як ніколи в тренді.

І просто не можу не згадати про ще одну колаборацію – Bershka та Барбі! Бренд вирішив порадувати справжніх кралечок капсулою, що складається із футболок, топів та світшотів з написом "Barbie". Гратися ляльками – ні-ні-ні! А от погратися зі стилем ми завжди раді.

Нещодавно співак Фаррелл Вільямс випустив спільну колекцію з Шанель.