Порошенко покликав Зеленського на ICTV

Порошенко покликав Зеленського на ICTV

Петро Порошенко на стадіоні НСК "Олімпійський" у прес-центрі заявив, що готовий до дискусії зі своїм опонентом Володимиром Зеленським в інший день. Він запропонував кандидату Зеленському не відмовлятись від участі в дебатах на "Суспільному телебаченні", які заплановані на 19 квітня, та участі в вечірньому ефірі телеканалу ICTV в понеділок 15 квітня.

Президент зазначив, що хотів би почути від кандидата в президенти Володмира Зеленського його позицію щодо переговорів з Володимиром Путіним та звільнення української території окупованої Росією.

"Але чомусь він цього не робить. Я не думаю, що це дуже добре. Це є неповага не до Порошенка, це є неповага до народу і до країни, до виборців врешті-решт", —додав він.

Чинний глава держави зазначив, що в понеділок ввечері, 15 квітня, буде в ефірі телеканалу ICTV, куди також запросили і Володимира Зеленського.

"Мені сказали, коли мене запрошували, що запрошували і Вас. Вважайте, що ми робимо анонс передачі. Насправді, Вас буде чекати не Петро Порошенко, Вас будуть чекати глядачі і виборці. Поважайте їх. Поважайте Україну", — сказав Порошенко.

Зазначимо, 14 квітня Петро Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" для участі у дебатах перед другим туром президентських виборів. Його опонент, кандидат у президенти Володимир Зеленський, не з’явився на стадіоні.

Читайте такожСліпачук: поява кандидатів на дебатах — це прояв поваги і до закону, і до виборців

Зазначимо, що 11 квітня Петро Порошенко неочікувано з’явився на телеканалі "1+1" у ток-шоу "Право на владу". Як пояснив сам Порошенко, він приїхав на програму, аби запросити на дебати свого опонента Володимира Зеленського. Під час програми між кандидатами відбулась розмова у телефонному режимі. Петро Порошенко сказав, що чекатиме Володимира Зеленського на стадіоні 14 квітня, проте той категорично заявив, що дебати відбудуться саме на "Олімпійському" 19 квітня.

Читайте також: Дискусія на НСК "Олімпійський" — це політичне шоу і виборча агітація кожного з кандидатів — Євген Бистрицький

Нагадаємо, днями у штабі Петра Порошенка заявили, що чекають на кандидата у президенти Володимира Зеленського на "Олімпійському" 14 квітня о 14:14. Також Петро Порошенко заявив про готовність брати участь у дебатах у студії Суспільного. Натомість Володимир Зеленський пропонує провести дебати з Петром Порошенком 19 квітня у режимі телемосту. Керівник штабу кандидата Іван Баканов заявив, що 19 квітня під час дебатів Петро Порошенко може бути у студії Суспільного, а Володимир Зеленський на "Олімпійському". За словами Баканова, їхній кандидат не хоче приходити у студію телеканалу, бо на стадіоні "більш відкрита атмосфера".

 Фото —  president.gov.ua