Що вдягнути: джинсові тренди квітня

Що вдягнути: джинсові тренди квітня

Джинса завжди в тренді! Але яка саме джинса у тренді цього квітня в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Сьогоднішній "Модний сезон" точно стане в нагоді тим, хто обожнює джинсовий одяг, але кому бракує фантазії вигадувати нові стильні образи.

Перша річ, яку ви не маєте права проігнорувати цієї весни – це широченні джинси! І тут не може бути ніяких вагань.

З чим їх поєднувати, спитаєте ви? Джинсові кюлоти можуть стати улюбленцями базового гардероба: вони легко потоваришують з білими футболками та класичними сорочками, а якщо вони здаються вам занадто великими – їх завжди можна затягти ременем! Єдиний момент – вони пасують не всім типам фігури, тому підійдіть до їхнього вибору ретельно та уважно. Можливо, замість кюлотів вам більше підійдуть прямі чи "mom jeans".

Мрієте про тренч, що підкреслить вашу індивідуальність? Шукайте джинсовий! Крій – класичний, а стиль незвичний – як вам така ідея?

Також не оминіть джинсові комбінезони, велосипедки, сукні та одяг з джинсовими вставками – це тренд!

І наостанок кілька небанальний кольорів: білий денім, який ми так полюбили ще минулої весни, не здає позицій, але йому на п'яти вже наступає" новомодний тренд – джинса кольору індиго. Він точно врятує офісних працівників від нудних чорно-білих поєднань. А наймодніший та найоригінальніший – рожевий денім. Адже він весняний на всі 100%!

Раніше на Радіо Промінь розповіли про трендові джинси "Демі денім" від української дизайнерки.

Фото pixabay.com